Over mij

Ik ben Denny Boomaars geboren in 1984 te Oosterhout woon met mijn vrouw en 2 zoons in Oudenbosch . Naast mijn hobby’s mountainbiken en klussen ben ik sinds 2018 mijn eigen bedrijfje gestart .
Passie om voertuigen ,  auto’s te detailen / poetsen is ongeveer 14 jaar geleden begonnen . Toen der tijd kocht ik een Volkswagen Passat station via een forum kwam ik met personen in contact welke dezelfde interesse deelde . Zij leerde mij de kleine kneepjes van het verzorgen van een voertuig , al gauw werd de eerste machine aangekocht en was ik vele weekend bezig met het netjes krijgen van mijn eigen auto . DE PASSIE OM VOERTUIGEN NETJES TE KRIJGEN WAS GEBOREN .
Mijn vrouw reed toen een rode Volkswagen Polo , deze auto had geen blanke lak met als gevolg dat de lak ging verkrijten door Uv straling en vervuiling . Na een goede detailbeurt was deze auto weer als nieuw . Het nadeel van een lak zonder blanke lak is dat je deze regelmatig een goede beschermlaag moet geven zoals een wax .
Steeds meer vrienden en kennissen wisten me te vinden als het om voertuig verzorging ging . Ook kwamen er steeds meer motoren naar mij voor een behandeling . Langzaam breide ik me uitrusting uit , en verbrede me kennis in producten , machines en technieken om de voertuigen nog mooier te krijgen .
Het geeft mijn veel verdoening als mensen hun voertuig op komen halen en enthousiast zijn over het eind resultaat . Dit is waar ik me voor inzet : KWALITEIT
Met de kennis en materialen welke ik bezit zou ik u ook graag willen helpen !
Neem gerust een kijkje op mijn website , wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact op met mij